In de jaren '70 begonnen Arend en Jannie Noordam hun zoektocht naar een nieuwe boerderij en vonden deze in het Betuwse dorp Hellouw. Dit was het begin van Zuivelboerderij Noordam. Wat ooit begon als een droom, is inmiddels uitgegroeid tot een trots en duurzaam familiebedrijf.
In 2011 namen de broers Peter en Johan het stokje over, samen met hun vrouwen, en sindsdien bouwen we verder aan een toekomstbestendig bedrijf. Ondertussen bouwt ook Luuk, de zoon van Peter en Ariët, met veel enthousiasme mee aan het bedrijf. Elke dag zetten we ons in met ons team, bestaande uit familieleden en geweldige medewerkers, om met passie de beste zuivelproducten te maken. Een groot deel van het voer voor onze koeien komt van ons eigen land, waar onze koeien heerlijke melk van maken. En die melk? Die verwerken we tot ambachtelijke kaas en zuivelproducten – en dat proef je!
In ons bedrijf vinden we 3 dingen heel erg belangrijk:
Duurzaamheid: We zorgen goed voor de natuur, want wij kunnen niet zonder haar! Duurzaam ondernemen is voor ons een vanzelfsprekendheid en daar werken we iedere dag aan.
Teamspirit: Samenwerken is de sleutel. Iedereen doet waar hij of zij goed in is, en dat komt samen in de kwaliteit van onze producten. Die passie proef je!
Uniek en lokaal product: Onze producten zijn niet alleen lekker, maar ook authentiek en lokaal. Van onze boerderij tot jouw tafel – daar kun je op rekenen!
Benieuwd naar onze producten en onze boerderijwinkel? Wij heten je van harte welkom! Kom eens langs en proef zelf waarom we zo trots zijn op wat we doen.